Under april 2019 byter vi namn från Autoadapt, Unwin och Martech till BraunAbility.

Vår historia tog sin början som en anpassningsverkstad för mer än 20 år sedan. Idag har Autoadapt vuxit till en globalt erkänd innovatör och tillverkare. Våra dotterbolag Unwin (Storbritannien) och Martech (Danmark) delar en liknande bakgrund som pionjärer inom respektive produktsegment.

Amerikanska BraunAbility blev 2018 ensam ägare till Autoadapt, Unwin och Martech. Nu är vi redo för nästa steg. Att byta namn till BraunAbility förtydligar att vi tillhör en och samma grupp. Genom att kombinera våra styrkor och fokusera på våra kunder avser vi att behålla vår roll som den ledande innovatören av tillgänglighetslösningar för fordon. Något som slutligen kommer att gynna våra kunder i form av nya produkter samt ett större utbud av produkter.

All utveckling och tillverkning kommer att förbli i sina respektive anläggningar i Sverige, Storbritannien, Danmark och USA.

Namnet Autoadapt kommer att finnas kvar i form av vår lokala anpassningsverkstad i Stenkullen utanför Göteborg.

Mer information kommer löpande på www.autoadapt.com

Om BraunAbility
BraunAbility är ett privatägt företag inom svenska Investors Patricia Industries. Företaget grundades 1972 och är världens största tillverkare av både rullstolslyftar för fordon och handikappanpassade bilar.