Vi tänker inte låta begränsad rörlighet hindra dig från att köra eller åka bil.

Vi finns till för att hjälpa dig göra det många tar för givet; att köra till jobbet, sticka ner till affären, hälsa på vänner eller att bila genom Europa. I vår vision av framtiden har du oberoendet att kunna välja den bil du älskar, inte bara ett fordon som passar dina behov.

Autoadapt Bilanpassning är beläget i Stenkullen, Lerum strax utanför Göteborg. Vår historia tog sin början 1996 som en lokal anpassningsverkstad, precis som vi är än idag. Däremellan har vi hunnit vara ett världsledande företag inom utveckling och tillverkning av bilanpassningsprodukter. För tydlighetens skull har vi med ett namnbyte valt att särskilja vår anpassningsverkstad från produkttillverkningen. Företaget som grundades som Autoadapt heter idag BraunAbility och ingår i Investors portfölj av helägda bolag i Patricia Industries. Autoadapt Bilanpassning är fortfarande en del av BraunAbility. Utveckling och tillverkning ligger fortfarande vägg i vägg med vår anpassningsverkstad, den enda skillnaden är att vi fortfarande heter Autoadapt.

Vår filosofi är att alla borde kunna färdas säkert i ett fordon oavsett behov. Det gör det till vårt ansvar att erbjuda kvalitativa, säkra och fungerande produkter, att öka nivån på säkerhet i vår bransch och att driva frågan om hårdare säkerhetskrav.

Säkerhet är bara en av en av tolv anledningar att välja Autoadapt som leverantör av din anpassning. Läs de andra elva under ”Varför välja Autoadapt?”.

Medlem i BSF
År 2004 var vi med och startade Branschföreningen Svensk Fordonsanpassning (BSF) och är sedan dess en stolt medlem. Föreningens syfte är att driva utvecklingen framåt och verka för korrekt och säker fordonsanpassning i Sverige.

Vår historia

Viktiga händelser genom åren.

Vi som arbetar här

Här är teamet som jobbar för att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Matilda Nydahl
Matilda NydahlProduktspecialist
Olle Asp
Olle AspProduktspecialist

”Dom är dom bästa av dom bästa.”

Pia Lilliesköld

”Servicen är fantastisk från början till slutet! Alla hälsar och bemötandet är suveränt man känner sig verkligen välkommen.”

Susanne Åkesson

”Utmärkt bemötande och service.”

Åsa Wikstrand

”Fel på bilskolebilen och dom fixade det på en timme utan att man beställt någon tid.”

Lasse Blomstrand, Ardins Trafikskola

Vi är stolt sponsor till

Grunden Bois

Grunden Bois är en idrottsförening, öppen för alla men speciellt för spelare med intellektuella funktionsnedsättningar. Grunden Bois värnar om att alla som vill ska kunna vara med i idrottsgemenskapen, oavsett idrottslig förmåga & nivå på funktionsnedsättningen. Att delta och uppleva glädjen och gemenskapen inom idrottslivet ger ett gott liv, även utanför idrotten.

Gatutidningen Faktum

Faktum är Götalands gatutidning. För vissa är jobbet som gatutidningsförsäljare ett steg tillbaka mot ett mer ordnat liv. För andra är det ett sätt att hålla sig flytande. Oavsett vilket så handlar tidningsförsäljningen för de flesta om mer än att bara tjäna kronor och ören – att vara Faktumförsäljare innebär att ta ansvar, planera sin vardag, skapa sig rutiner och ett socialt sammanhang. Vem som helst som är hemlös eller befinner sig i ett socialt utanförskap kan vilja börja sälja Faktum.

Trafikkalendern

Trafikkalendern vill inspirera skolor att arbeta med trafikfrågor som en del av lärandet för hållbar utveckling. Trafiksäkerhet, hälso- och miljöfrågor är ämnen som genomsyrar hela materialet. Varje månad arrangeras aktiviteter där elever och skolor har möjlighet att delta och vinna fina priser. Ambitionen är att trafikundervisning ska vara roligt, intressant och utvecklande. Sveriges elever och lärare i år F-6 har tillgång till Trafikkalenderns material utan kostnad. Materialet finns tillgängligt både som trycksaker och online.

Har du frågor?