Hos oss är du vårt fokus

Vi förstår att en bilanpassning inte är någon liten sak. Därför vill vi också göra vårt yttersta för att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Detta gäller före, under och efter anpassningen.

12 anledningar att välja oss

Kostnadsfri utprovning

Innan vi installerar något i din bil är det viktigt att vi träffar dig och lyssnar på dina önskemål. Det sker vid en av våra utprovningar. Här får du möjlighet att prova på och förstå hur viss typ av anpassning skulle kunna fungera för dig.  Utprovningen är med andra ord ett sätt att hitta rätt anpassning. Den anpassning som passar bäst för dig, för din bil och för dina behov. Givetvis är en utprovning hos oss kostnadsfri.

Demobilar och showroom

I våra demobilar och i vårt showroom har vi en uppsjö av anpassningar. Det innebär inte bara att du kan klämma och känna på olika lösningar, du kan också jämföra flera olika alternativ.

Personlig tekniker

Innan arbetet på din bil börjar får du träffa din personliga tekniker. Du har nu direktkontakt med personen som anpassar din bil. Detta minimerar risken för missförstånd eller att information går förlorad. En trygghet för dig likväl som för oss.

Bredd på anpassningar

Oavsett om det gäller ett enkelt handreglage eller fullständig golvsänkning har vi både erfarenheten och kunskapen som krävs för att göra jobbet. Det gäller inte bara bilar, vi anpassar regelbundet allt från husbilar till motorcyklar.

Säkerhet

Din säkerhet är oerhört viktig för oss. Vi verkar bland annat för ökade säkerhetskrav från myndigheter. Du som är i behov av en anpassad bil ska kunna få samma säkerhet som erbjuds i de bilar man köper direkt hos bilhandlaren. Oavsett vem som utför anpassningen.

Vi följer också CWA69, ett förslag på en internationell standard för bilanpassning. Produkterna vi använder är av högsta kvalitet och godkända i enlighet med gällande regler och direktiv.

Tillsammans med brukare, organisationer, fordonsindustrin och andra berörda parter, flyttar vi ständigt på gränserna för vad som är möjligt. För att du ska kunna välja den bil du vill, för att resa så säkert som möjligt och leva ett mer mobilt och oberoende liv. 

Lånebil och lägenhet

Som kund hos oss har du tillgång till lånebil och lägenhet. Lägenheterna är utrustade för två boende och har de flesta grundläggande bekvämligheter som till exempel säng, tv, kyl, pentry, mikrovågsugn, dusch och wc. Du väljer själv om du vill stanna över natt eller om du bara vill låna sängen för en stunds vila. Både lånebil och lägenhet är kostnadsfria för dig som kund. Men glöm inte bort att boka dem i god tid före ditt besök.

Hög servicenivå

Vi har öppet vardagar 08.00-16.30. Under dessa tider svarar vi i telefon och på mejl. Oftast är det en av våra produktspecialister som lyfter på luren när du ringer, men ibland är de förstås upptagna. Då får du prata med vår receptionist istället. Oavsett hur du väljer att kontakta oss eller vem du pratar med är vår ambition att du ska ha svar på din fråga inom 24 timmar.

Hög kvalité på installation och hantverk

Våra anpassningstekniker besitter stor kunskap och tekniskt kunnande. De är lyhörda på dina önskemål och hittar kreativa lösningar på komplexa problem. Som du förstår är vi oerhört stolta över våra anpassningstekniker.

Lång och gedigen erfarenhet

”Det finns alltid något nytt att lära sig.” Efter mer än 20 år i branschen är det en av de viktigaste lärdomar vi fått. Varje dag utsätts vi för nya spännande utmaningar. Lösningarna hamnar i vår gemensamma kunskapsbank.

Hög kundnöjdhet

Efter varje anpassning utför vi en kundnöjdhetsundersökning. Här får du som kund svara på ett antal frågor som till exempel hur du upplevde vårt bemötande och hur bra din anpassning fungerar för dig. Resultatet på denna undersökningen har under flera års tid hamnat på över 90 procents kundnöjdhet. Vi är förstås oerhört stolta över detta höga betyg.

Kostnadsfri årlig översyn

När din anpassning är klar säger vi inte ”Farväl!” vi säger ”På återseende!”. Som kund får du nämligen en kostnadsfri årlig översyn av din anpassning i tre år. Det innebär att du kommer in med din bil till oss. Du träffar din personliga tekniker som går igenom din anpassning och kontrollerar om något behöver åtgärdas.

Garanti på arbete och produkt

Vi lämnar tre års garanti på arbete och minst tre års garanti på installerade produkter.

Har du frågor?