Övriga anpassningar

Anpassningar finns för alla möjliga funktioner och behov. Här har vi samlat några av de vanligaste som inte passar in i våra andra kategorier. Hittar du ändå inte det du söker, kontakta oss så löser vi det tillsammans.

Värmare

I vårt land hör frost på rutorna till vardagen, åtminstone under vinterhalvåret. Når man inte med isskrapan är det förstås ett stort problem. En enkel lösning på just det problemet är att installera en kupévärmare som håller rutorna isfria.

App-styrning

Flera av våra produkter kan styras med fjärrkontroll och några kan du till och med koppla ihop med vår app. En smidig lösning som ger dig full kontroll av din anpassning direkt från din mobiltelefon.

Fotsteg

Ibland kan ett fotsteg vara det lilla som behövs för att göra det enklare att ta sig i och ur bilen. Fotsteg kan monteras fast eller vara utfällbara. Ett stödjande handtag är ofta vanligt tillsammans med en fotstegsanpassning.

Backvarnare och kamera

För dig som upplever det som besvärligt eller till och med omöjligt att vrida på kroppen eller huvudet, kan det vara mycket svårt att backa bilen på ett säkert sätt. En backvarnare och en kamera blir då en oumbärlig del av din anpassning.

Solskydd

Förarens solskydd kan vissa dagar vara helt avgörande för att det över huvudtaget ska gå att se ut genom vindrutan. Är solskyddet utom räckhåll för dig kan vi försed det med en motor som låter dig fjärrstyra upp- och nedfällning.

Backspeglar och speglar

Som bilförare är det viktigt att ha koll på sin omgivning. Ett måhända enkelt men väldigt effektivt sätt att se vad som händer i och runt bilen är speglar. Dessa finns i flera olika varianter för både insida och utsida.

Har du frågor?