Anpassningar för trafikskolor

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa trafikskolor med bilanpassningar och fordonsspecifika lösningar. Behöver du dubbelkommando, handreglage eller andra anpassningar?

Vi installerar säkert, smidigt och prisvärt.

Kontakta oss

Autoadapt Bilanpassning erbjuder effektiv anpassning och installation av fordonsspecifika lösningar till ett bra pris. Vi har mångårig erfarenhet av att göra bilkörning tillgänglig och är vana vid att stödja trafikskolor med till exempel installation av dubbelkommando. Våra produkter är certifierade för hög säkerhet och kvalitet. Vi monterar dubbelkommando och andra anpassningar i de flesta bilar på marknaden, inklusive elbilar.

”Först blev jag osäker kring bilköpet. Biltillverkaren kunde inte hjälpa mig med dubbelkommandon. Så när jag fick ett så snabbt besked från er, var det som en livlina. Ni monterade och löste även registreringen på kort tid.”

Erik Larsson, Drive Together

”Vilken otrolig service. Vi hade ett fel på en bilskolebil och dom fixade det på en timme utan att man beställt någon tid. Många företag som borde lära sig av detta.”

Lasse Blomstrand, Ardins Trafikskola

Behöver du anpassa bilarna på din trafikskola eller hjälp med att göra din verksamhet mer tillgänglig? Vi stödjer dig som hjälper människor med funktionsnedsättning att bli trygga bilförare. Tillsammans kan vi göra bilkörning tillgänglig för alla förare, oavsett trafikskoleelevernas förutsättningar.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra produkter och priser, anpassning och installation.

Dubbelkommando

Vi installerar dubbelkommando i trafikskolsbilar snabbt, prisvärt och framför allt säkert. När installationen är klar, tar vi även ansvar för registrering och lämplighetsbesiktning. Autoadapts anpassningar och lösningar är lätta att montera och kan enkelt bytas till andra fordon.

Kontakta oss

Handreglage

Har du en elev som inte kan använda bilpedaler? Då kompletterar vi med ett handreglage som i stället styr gas och broms. Eleven kan enkelt dra reglaget bakåt för att accelerera, eller trycka framåt för att bromsa bilen. Handreglaget finns i olika varianter och kan även styra funktioner så som helljus/halvljus, blinkers, signalhorn, vindrutetorkare och spolare.

Kontakta oss

Pedalmodifieringar

Vi anpassar pedaler på många olika sätt. Vanligt förekommande pedalmodifieringar är till exempel vänstergas, pedalförlängning och pedalskydd. Vill du kunna dela bil med någon som använder bilens standardpedaler? Då kan vi lösa en snabbkoppling för att byta mellan pedalfunktioner för respektive förare.

Kontakta oss

Gasring

Denna anpassning flyttar gaspedalens funktion till en ring monterad under eller ovanpå ratten. För att gasa pressar du ihop ratten tillsammans med gasringen, för att sakta ner eller sluta släpper du bara greppet. Gasringen kan användas i kombination med andra lösningar så som en pedalbroms eller med broms i ett handreglage.

Kontakta oss

Har du frågor?

Kontakta oss