Radio pE20 har varit på besök.

Häromdagen fick vi besök av den lokala radiostationen Radio pE20. Stationschef och programledare Jennie Karlberg träffade vår grundare och Vice VD Peter Wahlsten för en pratstund. En intressant lyssning för den som vill få en inblick i verksamhetens historia och framtid.

Såhär skriver Jennie själv om intervjun:

”Att hoppa in i bilen och sticka iväg är självklart för många av oss. Men det blir klart knepigare om man är funktionshindrad. Inte så lätt att hålla i en ratt om man inte har några armar, kan vara väldigt svårt att ta sig in och ut med rullstol, eller jättebesvärligt, bara att sitta i ett säte med en ryggskada. Jag har träffat Peter Wahlsten som 1996 grundade Autoadapt i Stenkullen.

Företaget jobbar med fordonsanpassningar- alternativa lösningar och hjälpmedel för människor med funktionshinder. Vi pratade om företagets historia, att gå från 4 till cirka 140 anställda, att vara hemorten trogen trots att man blivit ett internationellt bolag. Om hur det är att jobba med människors livshistorier och personliga behov i en teknisk och automatiserad bransch. Vi pratade om drivkrafter, utveckling och vad som gör gott i hjärtat, in the end of the day. Det var omöjligt att inte bli träffad av Peters brinnande engagemang. Jag åkte hem med ny kunskap. Och stor ödmjukhet.”

Om Radio pE20

Radio pE20 är en vän i vardagen och vår ambition är att underhålla våra lyssnare, skapa engagemang och bidra till en positiv utveckling på vår ort. Kanalen har fyllt ett efterlängtat behov av lokal radio och vi har en stark förankring i Lerums Kommun.

Vi levererar det senaste från närområdet med intervjuer, underhållning, samhällsinformation, livesändningar, tävlingar, nyheter och trafikinformation. Vi spelar en fräsch och oväntad musikmix från då och nu.

Här kan du lyssna:
FM: Frekvens 91,4
App: Radio pE20
Webb: www.radiope20.se